logo

Account aanmaken

Hallo!


Met OVMiles spaar je gratis voor leuke kortingen en extra's door te reizen met het openbaar vervoer van de RET. Sparen kan met alle plastic OV-chipkaarten, het maakt dus niet uit of je een anonieme of persoonlijke kaart hebt. Ben je jonger dan 12 jaar? Dan kun je helaas geen eigen account aanmaken, maar je mag wel je OV-chipkaart koppelen aan het account van je ouder(s) of voogd. Veel reis- en spaarplezier!


Team OVMiles
Vragen? Mail dan naar ovmiles@ret.nl


Let op! Houd je OV-chipkaart bij de hand voor het succesvol aanmaken van je account.

Titel
Omdat je tussen de 12 en 16 jaar oud bent moeten je ouders toestemming geven. Hiervoor hebben we een e-mail adres van je ouders nodig. Zij ontvangen een e-mail waren ze toestemming kunnen geven.
Maak een keuze voogd/ouder

Titel van voogd/ouder is verplicht.

Sorry... de minimale leeftijd voor het gebruik van dit platform is 12. Helaas voldoe je niet aan deze eis,we zien je wel graag terug na je 12de verjaardag!

OV-chipkaartnummer

Voer het nummer in van de OV-chipkaart waarmee je wilt sparen.

 OV-chipkaartnummer

Vul de vervaldatum van je OV-chipkaart in.

15 Mei 2021

Je kunt per account maximaal 6 OV-chipkaarten opslaan.

Door op "Account aanmaken" te klikken ga je akkoord met de actievoorwaarden.

Hiermee ga je ook akkoord met het verstrekken van je OV-chipkaart identificatie voor alle bovenstaande kaarten door Trans Link Systems ten behoeve van het loyaliteitsprogramma OVMiles van de RET.

Verstrekken van je OV-chipkaart identificatie houdt in dat Trans Link Systems (TLS) het interne kaartnummer (chip-id) dat behoort bij het op jouw kaarten afgedrukte nummer(s) (engraved-id) verstrekt. TLS verstrekt niet je naam, adres, woonplaatsgegevens of andere gegevens die TLS over jou verwerkt. Indien je niet langer akkoord gaat met het verstrekken van je OV-chipkaart identificatie, kun je je kaart(en) verwijderen. Je kunt dan echter geen gebruik meer maken van de dienst.

Meer
Het OV-chipkaartnummer is correct.
Sorry, je hebt een ongeldig OV-chipkaartnummer ingevoerd.
Controleer je nummer en probeer het opnieuw.
Het ingevoerde OV-chipkaartnummer is al geregistreerd en kan niet gebruikt worden. Gebruik een ander OV-chipkaartnummer en probeer het opnieuw.
Je kunt maximaal zes OV-chipkaarten toevoegen aan je account.

Naar boven