logo

100 Miles + €25 = driegangendiner bij 1714 Drinks & Bites

Dineren bij een culinaire hotspot

Geniet voor 100 Miles + €25 van een driegangendiner bij culinaire hotspots, geselecteerd in samenwerking met De Buik van Rotterdam! Het zeventiende restaurant waar je aanschuift is 1714 Drinks & Bites in Schiedam: de ideale cocktailbar waar je ook heerlijk kunt eten. Klik hieronder op 'meer' voor meer informatie.

Omschrijving

De perfecte borreltijd: 17.14 uur
De nadruk bij 1714 ligt op de borrel, maar ze serveren ook goede lunch- en dinergerechten. Drink een lekkere borrel en blijf vooral lekker zitten voor een fijn diner. De naam verwijst niet alleen naar het bouwjaar van het pand, maar ook naar de perfecte borreltijd volgens chef Tai Pham en compagnon Jasper Stadhouders: 17.14 uur.

⭐️Favoriete Nieuwkomer⭐️
Wauw! 1714 is door de lezers van De Buik van Rotterdam uitgeroepen tot Favoriete Nieuwkomer van 2019! Bij de stemmen wordt vol lof over het restaurant gesproken: “Echt een aanwinst voor Schiedam!” en “Knap wat deze jonge ondernemers hebben neergezet op een heel bijzonder plekje”, of "Je zult geen spijt van krijgen van je bezoek.”

Het menu
Speciaal voor OVMiles-leden serveert 1714 een selectie van de biteskaart: verschillende hapjes om te delen. De hoeveelheid staat gelijk aan een driegangendiner en is een mix van koude en warme hapjes (vis en vlees). Liever vega? Geef het even aan bij je reservering.

Bestel de coupon voor deze actie en schuif uiterlijk 20 maart 2020 aan (vergeet niet te reserveren!). Betalen doe je bij het restaurant. 

De Buik van Rotterdam
Dit onafhankelijke journalistieke platform heeft weinig introductie nodig. Voor alles over eten en drinken in de rijke foodcultuur van Rotterdam kijk je natuurlijk op website van De Buik van Rotterdam! Ze brengen alles voor jou in kaart, van tips voor oude én nieuwe restaurants, eetcafés en toko's tot bijzondere verhalen over leveranciers en mensen achter de menukaart.

Voorwaarden

 • Deze actie is te bestellen van 6 januari t/m 4 maart 2020. 
 • Deze actie is te verzilveren van 6 januari t/m 20 maart 2020.
 • De actie is elke dag van de week geldig (m.u.v. dinsdag), vanaf 17.00 uur op basis van beschikbaarheid. 
 • Bekijk hier de openingstijden van 1714 Drinks & Bites.
 • Het OVMiles-menu bestaat uit 4 bites en is exclusief drank. 
 • Een coupon is geldig voor 1 persoon en 1 menu. 
 • Je kunt zoveel coupons bestellen als je Milessaldo toelaat. 
 • Vooraf reserveren is verplicht via via 010 - 426 89 48 o.v.v. OVMiles-menu + de barcode op je coupon.
 • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen. 
 • Na bestelling kun je de PDF-coupon terugvinden onder 'Mijn Bestellingen' in Mijn OVMiles. 
 • Print je PDF-coupon uit en lever deze in bij 1714 Drinks&Bites. Je betaalt bij het restaurant voor het menu en eventuele drankjes.
Naar boven