logo

90 Miles = 50% korting op Museum Rotterdam

Bezoek GIRLPOWER en krijg een goodie!

Bezoek in Museum Rotterdam de tentoonstelling GIRLPOWER - de sportiefste expo van het jaar. Vrouwelijke sporters krijgen een erepodium, maar ook een nieuwe generatie sporters staat in de spotlight. En het is geen expositie over sporten als je niet zelf ook in beweging wordt gebracht!

Omschrijving

Rotterdam en sport: onlosmakelijk met elkaar verbonden. Sport en beweging is overal en heeft een enorm positieve invloed op onze stad. GIRLPOWER zet vrouwelijke sporters op het erepodium, maar zet ook een nieuwe generatie sporters in de spotlight. En je kunt deze expo niet beleven zonder zelf te bewegen! Kun jij je meten met Leontien, Fatima, Nelli, Nouchka of Melaica? Van 7 september 2019 t/m 8 maart 2020 te zien in Museum Rotterdam.

GIRLPOWER Talk
Wist je dat Museum Rotterdam ook elke maand een GIRLPOWER Talk organiseert met Rotterdamse sportvrouwen? Ze vertellen bijvoorbeeld over hun jeugd en wat de stad voor hen heeft betekend.

Data
Zondag 27 oktober                  Fatima Moreira de Melo
Zondag 17 november              Jolanda Paardekam
Zondag 19 januari                   Deborah Gravenstijn
Zondag 9 februari                   Nelli Cooman
Zondag 8 maart                      Leontien van Moorsel (laatste dag van de tentoonstelling en Internationale Vrouwendag)

Copyright:
Fatima Moreira de Melo: KNHB – Jeroen van Bergen
Leontien van Moorsel: Cor Vos
Shanice Silva Cruz: Naoki Gaman

Voorwaarden

  • Deze actie is te bestellen t/m 7 maart 2020.
  • De coupon is geldig t/m 8 maart 2020.
  • De coupon is geldig voor 1 persoon. 
  • De normale entreeprijs is €9, met 50% korting betaal je dus slechts €4,50 per ticket.
  • De sportieve goodie bestaat uit een GIRLPOWER zweetbandje. Per bestelde coupon ontvang je 1 zweetbandje (zo lang de voorraad strekt). 
  • Je kunt zoveel coupons bestellen als je Milessaldo toelaat. 
  • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen.
  • Na bestelling staat de coupon op je OV-chipkaart. De coupon kun je ook terugvinden onder 'Mijn Bestellingen' in Mijn OVMiles.
  • Verzilver je coupon door je OV-chipkaart te tonen bij de kassa van Museum Rotterdam. Je kunt hier het resterende bedrag afrekenen en ontvangt hier ook de sportieve goodie.
Naar boven